Βιογραφικό Με γνήσιο ενδιαφέρον και θετική περιέργεια ξεκίνησα τις σπουδές μου στην ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,από όπου και αποφοίτητησα το 2008.  Η πρακτική μου άσκηση, έλαβε χώρα στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Μελισσίων (2004) και στο ΟΚΑΝΑ – Προγράμματα Κατάρτισης για άτομα υπό εξάρτηση ή απεξαρτημένα από ουσίες και οροθετικούς (2005).    

 Τα πρώτα χρόνια, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών και εφόσον  απέκτησα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (3212/28-3-2008) ασχολήθηκα με ατομικές και οικογενειακές συνεδρίες. Ειδικεύτηκα σε περιστατικά που αφορούσαν ενδοοικογενειακές σχέσεις και βία, σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, διαζύγιο και ψυχολογικές επιπτώσεις στο παιδί. 

 Παράλληλα, συμμετείχα σε διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια, σχετικά με την παιδική κακοποίηση, Δυσλεξία – Μαθησιακές Δυσκολίες Διάσπαση Προσοχής, σεμινάρια Εγκληματολογίας και Νευροψυχολογικής αποκατάστασης εγκεφαλικού τράυματος και μετατραυματικού στρες.

 Ξεκίνησα την παροχή ψυχολογικών υπηρεσιών ιδιωτικά το 2013 στην περιοχή των Βριλησσίων, όπου και ασχολήθηκα, κυριώς, με την θεραπεία και συμβουλευτική ενηλίκων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και προσωπικών προβληματισμών που αφορούσαν σε αυτοεκτίμηση, αυτοβελτίωση, διαχείριση και επεξεργασία συναισθημάτων, βελτίωση διαπροσωπικών και ενδοοικογενειακών σχέσεων κ.α. 

 Το 2016 συνεργάστηκα με ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών, στο οποίο ασχολήθηκα εις βάθος με παιδιά, εφήβους (Ψυχοθεραπεία, Παιγνιοθεραπεία) καθώς και με τους γονείς τους (Συμβουλευτική Γονέων), αποκτώντας κλινική εμπειρία σε αναπτυξιακές, ψυχοσυναισθηματικές και συμπεριφορικές δυσκολίες των παιδιών και του τρόπου που επηρεάζει το οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον τους. Παράλληλα, θέλοντας να εντρυφήσω στον τομέα της Παιδοψυχολογίας ξεκίνησα και ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδικευσης στην "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" του Πανεπιστημίου Πατρών και Λευκωσίας (2019).

  Έκτοτε, αναλαμβάνω περιπτώσεις οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ατομικά, παρακολουθώντας μεμονομένα παιδιά/εφήβους ή/και περισσότερα μέλη της οικογένειας σε συμβουλευτικό επίπεδο. Η μέθοδος της Παιγνιοθεραπείας, στην οποία έχω εξειδικευτεί (2020) και εφαρμόσει σε ένα μεγάλο φάσμα ψυχολογικών δυσκολιών (θυμός, λύπη, παρορμητική συμπεριφορά, φοβίες, δυσκολία προσαρμογής, άγχος αποχωρισμού, ΔΑΦ, ΔΕΠΥ κ.α.) απότελεί βασική θεραπευτική μέθοδο κατά την ενασχόληση μου με παιδιά/εφήβους.

 Το 2022 ξεκίνησα, ως εκπαιδευόμενη, στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, το οποίο αφορά στην  εφαρμογή της ψυχοθεραπείας σε συνεδρίες με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, και ομάδες, προσδοκώντας να πλαισιώσω και να διευρύνω εκτενέστερα την θεωρητική και πρακτική μου κατάρτιση με αίσθημα ευθύνης και φροντίδας προς κάθε άτομο που εισέρχεται σε θεραπεία.

 Τέλος, είμαι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ) από το 2008.